A google és a felhasználóknak szóló tartalom :-)

A google és a felhasználóknak szóló tartalom :-)

Őszinte leszek, baromira utálom azokat a dolgokat amik inkorrektek, álszentek, mint példáúl a google irányelvei.

A google évek óta hirdeti azt a hazugságot, hogy nem a manipulált oldalakat, hanem a felhsználóknak szóló, valós tartalommal rendelkező oldalakat veszi előre. Természetesen ez nem így van. Vegyünk egy elég béna kulcsszót: “autóbérlés tenerife”. Nem véletlen a választás, most pont erre próbálom egy picit optimalizálni az oldalamat, felhasználóknak szóló tartalommal, de nézzük meg, hogy milyen oldalak vannak az első lapon!

1, https://www.tenerifecar.net/hu/
Valóban ez ám a felhasználóknak szóló tartalom, ilyen szófordulatokkal:
“Tenerife egy lélegzetelállító szigeten két repülőtér.”
“Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódni, transzferek, bármilyen rendeltetési Ön felé.”
“Abban az esetben utazik a gyerekekkel, mindig használ gyermek Autóülések”
“Mivel egy sziget, Tenerife rengeteg turisztikai attrakciók, amelyek többsége a víz.”

Mit is mondhatnék erre? Gratulálok! A kínai cd játszópajtás elhasználódási utazójával egyenértékű ez az oldal!

2, https://www.holidaycars.com/autoberles/spanyolorszag/tenerife/
Innen egy komplett bejegyzést idézek, amit ha elolvasunk, akkor igazából nem kapunk semmilyen információt:
“Tenerife remek elhelyezkedése miatt az egyik legkedveltebb turistacélpont. Amellett, hogy kiváló úti cél, melyet élvezet megismerni, tökéletes kiindulópont lehet egy körutazásnál is. A gépkocsibérlés segítségével úgy fedezheti fel Tenerife látványosságait, ahogy az Önnek a leginkább kényelmes. Kijár már Önnek egy gondtalan szabadság Tenerife városában? Most már akár útközben is megváltoztathatja terveit az autókölcsönzésnek köszönhetően. Habár minél korábban adja le foglalását, annál alacsonyabb áron jut hozzá bérelt autójához, de azoknak is tartogatunk kedvezményes lehetőségeket, akik az utolsó pillanatban szeretnének gépkocsit bérelni. Gyakran jelezzük azt ügyfeleink felé, hogy érdemes olyan autót bérelni, melyet más ismernek.”

Igen, nekem minden kijár, és nagyon jó, ha változtathatok, miközben tervezek és kényelmes!!!! 🙂

3, https://www.autoberlesonline.hu/spanyolorszag/tenerife/
Igen, itt végre magyarok írták a szöveget, bár ez is csak egy közvetítő oldal, (Budget, Thrifty, Avis, Hertz, Orlando Rent a Car, Europcar, Interrent és Atesa.)

4, http://www.kanari-szigetek.com/autokolcsonzes.html
Ez egy negatív oldal, csak akkor bérelj, ha már korábban is jártál itt, és legalább 8 napot bérelsz :)))))
“Ha életedben először és csak egy hétre érkezel Tenerifére nem kell feltétlenül autót bérelned ahhoz, hogy jól érezd magadat a szigeten.”

5, https://szallashelyek-utazas.info/autoberles-tenerife/
Ezt már én sem értem:
“a sofőrök nagy része enyhe alkoholos állapotban ült a volán mögé, kisebb távokon (településen belül pedig egyéb tudatmódosító gyógynövény/méreg füstöt is magukba szippantottak”

6, https://www.rentalcargroup.com/hu/spanyolorszag/tenerife-autoberles/tenerife-south-repuloter.htm
Megint egy kínai fordítás:
“A legjobb módja annak, hogy felfedezzék ezt a gyönyörű sziget autókölcsönzéssel, a Rentalcargroup különböző típusú autókat kínál az olcsó gazdaságos autókról a luxusautókra. “

7, https://www.rentalcars.com/hu/region/es/tenerife-island/
Ők nem írnak semmit, de konkrétan semmit!

8, https://www.skyscanner.hu/autokolcsonzes-itt/autokolcsonzes-itt-santa-cruz-de-tenerife/27547165.html
Ők is közvetítők, mint az összes eddigi, tehát más nagy kölcsönzők autóit ajánlgatják egy kis jutalékért. ( Hertz, a Thrifty, az Europcar, az Avis és a Budget)

8, http://www.autoberles-spanyolorszag.hu/Tenerife
Na ez a SEO csúcsa, egy bekulcsszavazott olvashatatlan szöveg:
Autóbérlés Tenerife, autókölcsönzés Tenerifén
Egy utazás alkalmával a tömegközlekedés helyett jóval kényelmesebb megoldás lehet az autóbérlés Tenerifén, így jóval több látnivalót, nevezetességet lesz alkalmunk megtekinteni a bérautó által. Ha nem autóval érkeztünk az országba, úgy lehetőségünk van már a repülőtéren autó bérlés szolgáltatást igénybe venni, hiszen Spanyolországban piacvezető autókölcsönző cégek ajánlatai várnak minket, mely bérelhető autó ajánlatok közül még itthon kényelmesen választhatunk. Ha sikerült bérautót választani, akkor ami még fontos az minél magasabb szintű biztosításkötés, így autóbérlés Tenerife, Spanyolország bármely részén is kerüljön sor, egy esetleges baleset során keletkezett plusz költségek nem terhelik akkora mértékben a bérlő személyt. Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árakat Tenerife úticéllal, egyszerűen otthonából néhány kattintással! Autóbérlés Tenerifén repülőtéren. Spanyolországban Tenerife repülőterén rögtön lehetségünk van a bérautó felvételére, csak a foglalt autókölcsönző vállalkozást kell megkeresni és már reptértől folytathatjuk utunkat autóval. Természetesen Tenerifén autóbérlés alkalmával lehetőségünk van különböző autó felvételi és leadási helyszínt megadni. Ha az autóbérlés Tenerife repülőterén történt, de tovább már nem repülővel utazunk és más autókölcsönzés helyszínen szeretnénk leadni az autót, akkor még az internetes online bérlés során meg kell adjuk a béruató leadásának helyszínét. Vegye igénybe az online autóbérlés kedvezményeit Tenerife repülőtéren történő foglalás során! Foglaljon otthonról kényelmesen néhány kattintással, így az országba érkezve a repülőről leszállva már nem kell a foglalással bajlódnia, csupán az online bérelt autót átvenni. Foglaljon online autót most Tenerife repülőterén autóbérlés szolgáltatásunkat igénybe véve!”

Igen, ezt tényleg a felhasználóknak írták!

10, https://eurorent.hu/tenerife/
Ez az én oldalam, nem írtam minden sorba tenerifét meg bérautó autóbérlő autókölcsönzést, és a bérautó köcslönzésének az autóbérlésének a kölcsönzését :-))))

Köszönöm az autóbérlő bérautósok megtisztelő autókölcsönzős figyelmét! 🙂
Valamint örülnék, ha a google, kicsit átgondolná, hogy mit értékel és mit hazudik.

üdv.: Laci

ui.: ezt az egészet hétfő reggel 2:40 környékén írtam, holnap majd átnézem a helyesírást! 🙂

Tags: